8.05.2013 г., 15:31 ч.

Жена останала без огън 

  Поезия » Любовна
523 0 0

По-добре само с една искра

студеното ти, от лед, сърце да стопля,

отколкото да тръгна да горя

на други хиляди жени само с поглед...

 

По малко ще те върна към живота

и всичко, което

с тебе съм изгубил -

ще ми го върнеш, знам, дори и двойно,

а в очите твои винаги ще помня,

че не съм дочупил

аз една жена, останала без огън...!

 

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??