„Жена втора ръка”
Когато ме поглеждаш
погледът ти все напред да бъде
не се обръщай за да ме наглеждаш
моето „аз” зад теб не ще осъдиш.
Не си мисли, че с нещичко ме превъзхождаш.
Запомни, че за да ме видиш гледай все напред!
Понякога е глупаво от самочувствието си да изхождаш
да потъпкваш другите е грях навред.
© Мими Всички права запазени
Много хубаво си го казала Мими.
Поздрав и усмивка.