се преговаря
повтаря всички подчертани
фрагменти
за да се запомни
както иска да я запомнят
и обича
за да остави следа
в някого
и не ме докосва
за да не объркам думите
и да затворя страницата
когато е желана
© Идеми Дойдеми Всички права запазени
много ОК