Жената с най-нежните ръце.
Галят те прекрасно, като кадифе.
Устните ù вкусни са като кафе.
Най-красивата жена ще е моя,
докато тупти в гърдите ми сърце.
Ще докосва с пръсти моето лице.
Ще целува с устните като кафе.
Докарваща до лудост моето сърце.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени