12.08.2007 г., 12:30 ч.

"ЖЕНСКА БУРЯ" 

  Поезия
384 0 1
Предчувствие за буря. Клони се ветреят.
Като коси на вещица. Щурци немеят.
Каква лудетина, буря!? Листа оскуба!
Като торнадо е! Земята е в почуда!?
Опасно стана. Като жар под пепел.
Разкърши си снага. Огън и жупел!
В паника обзети. В миша дупка всички!
С опасен чар, като жена! Дъжд заплиска!
Но какъв дъжд само! Всичко подмами, слиса!
Порой, ураган... с разум сякаш...
                                       безостатъчен... кратък...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??