Жестока си,
жестока, когато на улицата край мене минаваш,
цялата в краски, червило и грим.
Пътека от тих полъх оставяш,
следи ароматен и дъхав парфюм.
Крещящата младост на твоето тяло,
побрана и впита във тясна пола,
жестока си не с мене само -
жестока със всичките мъжки сърца.
© Димитър Георгиев Всички права запазени
Пътека от тих полъх оставяш,
следи ароматен и дъхав парфюм.
Крещящата младост на твоето тяло,
побрана и впита във тясна пола,
...
прррррр