Аз не съм от вчера в занаята.
Жиголо съм в оня нощен бар.
Всяка вечер разсъбличам светлината
и показвам своят мъжки чар.
И усещам острите зеници
как се целят в моето сърце,
но какво са двеста хубавици
пред едно избиращо лице?
Аз посочвам: ”Ти и ти, и...” Стига!
После си ги черпя със любов.
С имена изписах – пета книга
и за още много книги съм готов.
Аз не съм от вчера в занаята.
Каня ви – присъстващи жени
в моя бар. Нормална е цената.
А за вас отстъпка - без пари!...
© Валентин Йорданов Всички права запазени
Това беше малка закачка