ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕ...
Живеем във време - продажно.
Време - на мъст, на лъжа.
Време - загубило смисъл за мъж, за жена.
Време - поклонник на чужда земя - за шепа пари.
Време - на самозабрава.
Време - на интрига, саморазправа, клюка, кавга.
Време - загубило съвест и знание.
Време - на тъпо, без гънка - съзнание.
Време - забравило за отговорност, семейство, деца.
Всеки е съдник - на истории, живот... и съдба.
Време - забравило чувства - морал.
Време - подвластно на поквара, пари, измама и кал.
Време - обладано от страст и измяна.
Забравило смисъла на думата... мамо.
Продават се чувства, продават се майка, баща.
Продават се - брат и сестра.
Време - забравило смисъл за
свян, съдба и... свобода.
© Крисимира Найденова Всички права запазени