13.01.2013 г., 15:27 ч.  

Живея без сърце 

  Поезия » Любовна
847 0 0

Всеки път се връщам,
защото не мога да не те прегръщам.

 

Само ти погледна отвъд красотата,
само ти ми вадиш с памук душата.

 

Казваш ми, че е по-добре да те забравя,
но не искам това да е края.

 

Уж ти оцветявах живота,

а сега съм единствената грешна нота.

 

Свети ми слънцето в очите,
усещам болка в гърдите.

 

Интересно е, как може човек да живее без сърце,
защото моето отдавна е в твойте ръце.

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??