Раздавам огъня любовен
Вино упойващо със благослов
Изпращат зов
Цъфтящи слънчогледи
Трепти сърце
Сякаш птичи криле...
Дърветата шушукат в тон
Вятър свири с баритон
Ражда се песен...
През прохода тесен
На разни души преминава
След огъня...
Пепел ли само остава
Вятърът буен
И нея издухва...
Какво ли избухва...
Раздавам огън любовен
Живея в мига си съдбовен
© Любомир Деничин Всички права запазени