Живот не искам скучен, монотонен!
Не искам ежедневна самота!
Надигам глас и движа се нагоре!
Не стой пред мен - помитам без да спра!
Запазих през годините душата.
По детски е наивна може би.
Подхранвах я с копнежи без остатък -
да падах, но не се сломих!
И няма да се спра да искам
в небето все високо да летя.
Живот живея истински и в ритъм
сърцето бие с моята душа!
© Диана Бунева Всички права запазени