Живот
Раждаш се, крещиш -
един единствен вик.
Порастваш и мълчиш -
в света си собствен, свит.
Идва Tя, и се усмихваш -
миг на щастие неземно.
Отива си, ти пак мълчиш -
река от сълзи, сърце студено.
Пак идва Tя, този път си тих -
не вярваш ти дори за миг.
Но после осъзнаваш,
и много съжаляваш.
Търсиш Я, ала я няма -
отишла си е - глуха, няма...
© Енд ъф флауърс Всички права запазени