Какво направи с моята душа
та вече в страх живея,
че постоянно нещо пак греша
и за невъзможна обич аз копнея?
Живот ли е, кажи, това -
съдбата ми към себе си да приковеш
и плаха да е моята мечта
щом любовта ми можеш ти да прокълнеш?
Аз зная, искам само нещо -
с тебе да живея и умра,
в живота да ме любиш ти горещо.
Но, възможно ли е всичкото това?
И казвам нещо на света:
"Дори и мигом да умра,
ще търся само тебе след смъртта
и пак за тебе ще живея!!!"
© Яна Ангелова Всички права запазени