Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Не те обичам...
Просто те търпя...
И спрях внимание да ти обръщам...
Не те разпитвам...
Нито пък крещя,
когато пак след полунощ се връщаш...
Дали ми пукаш?
Бога ми, не знам...
Какво пък толкоз? Всички си омръзват...
Коя ще чукаш е подробност там...
За час глада щом с тях ще си залъгваш...
Оттук-нататък и на празен ход
ще оцелеем, мен ако ме питаш...
Живот по навик, даже без любов,
не се живее, ако не обичаш...
© Гергана Иванова Всички права запазени