***
Не му разбирам аз
на любовта и в любов,
не мога да се обяснявам.
Влюбя ли се точка, това е!
Сърцето ми получава пристъпи.
Стомахът ми се свива на кълбо.
Губя ум и дума.
Ставам непохватен
и се усмихвам идиотски
Така се влюбвам аз, без думи.
Защото на думи всички обичат.
Друго е в диафрагмата,
да се блъскат пеперуди
***
© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени