12.03.2021 г., 7:37 ч.

Животинско царство 

  Поезия
468 0 0

Живеем в животинско царство
истински хора са останали малко
а останалите живеят в подлост и коварство
което за света е много жалко.

 

Вече пълно е със мишки и плъхове
криещи се в своите дупки
победени от своите страхове
угаждащи на силните със своите преструвки.

 

Немалко по бройка са и щраусите
главите в пясъка завряли
за разлика от гларусите
са много кал и срам изяли.

 

Хиени , лисици и чакали
със изплезени езици и течащи лиги  
всичко живо биха изяли
тез царе на подли интриги

 

и на края да не забравяме овцете
тез мили душички прекрасни
които ако не издоите и устрижете
ще бъдат много, ама много нещастни.

 

 

 

 

 

© Борислав Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??