Вие едва свързвате двата края,
като животни с вас се държат,
вместо за вас правдата и рая -
гледат само да ви унижат.
Не заслужавате такова отношение,
но светът, уви, е жесток и див.
Ще намерите ли от туй спасение,
та и вашият живот да е щастлив?
© Георги Всички права запазени