Животът
Животът ни протича като на шега,
преминавайки в детска, истинска игра...
И неусетно времето как бързичко лети,
обърнем се и вече сме затрупани с трудности.
Животът ни понякога е доста труден,
понякога дори е неразбран,
но той в повечето случаи се опитва -
да ни научи и даде нов старт!
Животът е даден, за да се живее -
пълноценно и добре.
Животът, той е дар от Бога,
създаден, за да се цени!!!
© Ина Лилова Всички права запазени