Не се обръщай никога назад
е не съжалявай никога за нищо,
защото ако днес си млад
утре вече младостта си е отишла.
Не търси вина за свойте грешки,
а просто запомни добре,
че всички грешки са човешки,
но не ги повтаряй, казвай не.
Животът е безумно кратък
и не бива да бъде пропилян,
не спирай да вървиш нататък,
където виждаш сбъднат своя блян.
Не се страхувай от съдбата
вярно е - не можеш да я промениш,
но тя ще бъде с теб когато
истински се бориш и не спираш да вървиш.
Не продавай свойта същност
за лицемерни приятелски хвалби,
не показвай когато ти е тъжно
и с усмивка трудностите приеми.
Бъди сила в живота
не проливай пред никого сълзи,
защото, повярвай ми, самият той
закриля само силните души!
© Гергана Кирилова Всички права запазени