Живях
с един слепец.
Не беше лесно.
Някой
му беше казал,
че той е зрящ,
а аз съм сляпата.
Или пък може би
подшушнал,
че вероятно
всички в този свят
са слепи,
че просто няма начин
другите да виждат.
Че Бог е сляп.
Че зрящите,
ако изобщо
съществуват,
са лоши.
Са недоволни.
Са всъщност БОЛНИ!
(от виждащи очи!)
© Донка Калчева Всички права запазени
Поздрав!