НА К. Р.
Мъж не си, а буен ат.
Друга обич ще намериш.
Утре с вятър хвърковат
силите си ще премериш.
Жребецо буен, тичай ти!
Препускай в луд галоп, не спирай!
Но пак при мене се върни,
пак към мен ти галопирай!
Под копитата си бързи
облаци мъгла остовяш.
Ти си силен, огнен, дързък,
цяла ме изпепеляваш...
© Дияна Радева Всички права запазени