Блестящо морско утро,
силна светлина.
Прошепваш ми
"Good morning"
отвръщам аз
"July morning"
И пак е ден,
но по-различен,
по-бляскав е от вчерашния ден.
Събуди ме ти днес,
с "Good morning- July morning"
ще помня тази утрин.
Ще помня днескашния ден,
защото юли е единствен,
защото пак ще се повтори,
но няма да е същото за мен и теб.
Дали ще бъдем двама следващото лято,
ще ме събудиш ли пред морските вълни,
ще ми прошепнеш ли "Good morning",
ще ти отвърна ли "July morning"
© Мег Всички права запазени