Де що видя, не пропускам.
С всичко искам да се кюскам!
Все едно ми е главата
не момчешка, а рогата.
Кюскам тате, кюскам мама...
Но защо се сърдят двама?
Че главата ми е твърда,
сигурно затуй се сърдят.
Щом пък е така, тогава
масата ще кюсна здраво!
Кюс! – на ней не се размина...
Но сдобих се аз с цицина.
© Борко Бърборко Всички права запазени