В тази тиха кадифена нощ ще ти кажа божествена тайна:
''Ако очакваш кошмара, той ще дойде, ако очакваш да полетиш, ще полетиш.''
Това е само игра, просто си въртя колелото на късмета..
Откривам в очите ти онази сладка искра.
Протегни се и бръкни в моите недра, обещавам, че няма да бъда добра..
Ще погълна твоята горчивина и ягодов вкус ще оставя в твоята уста..
Грехота е да не запалим тази звезда, тя ни дава крила.
Знаеш ли на какво се дължи този поглед?
Знаеш ли как мога да превърна сърцето ти в лед
и после сладко, топейки да го ближа като сладолед?
Аз съм твоята Ледена кралица.
Аз съм и жрица и царица.
Можеш ли да си представиш как те паля целия
и те поглъщат пламъци?
Как мога да те накарам да виждаш само омагьосани замъци?!
Ще те изгоря и ще станеш на пепел... после ще възкръснеш като феникс...
И пак ще станеш само жар...
Аз съм твоята нестинарка.
Аз съм твоята Господарка.
Ще те целуна под дяволската арка...
Твоето проклятие съм аз...
Потъваш в истински екстаз!
© Мария Томова Всички права запазени