Кажи, че...
Кажи, че ме обичаш.
Кажи, че дишаш любовта.
Кажи, че си до мен сега.
Кажи, че нашата любов не e лъжа.
Кажи, че си влюбен в мен сега.
Кажи, че не съществува друга обич такава.
Кажи, че искаш да си с мен.
Кажи, че винаги ще ме обичаш.
Кажи, че вярваш в любовта.
Кажи, че ме обичаш, както никой досега.
Кажи, че няма като мене друга на света.
Кажи, че няма всеотдайна обич като нашата сега.
© Тамара Лазарова Всички права запазени