8.06.2007 г., 9:54 ч.

Кажи, че на шега в очите ми вали... 

  Поезия
850 0 2
Ти си до мен - не винаги обаче,
а аз чувствам самота - не винаги обаче.
Не винаги, но в някои случаи аз плача,
не винаги, но обикновено в здрача!
В здрача, за да не вижда никой сълзите,
в здрача, единствено и само под звездите.
Само под звездите чувствам странно вълнение,
само под звездите изпитвам някакво съмнение.
Някакво съмнение в празната ми душа,
някакво съмнение, че всичко е лъжа.
Всичко е лъжа, в теб има може би промяна,
всичко е лъжа, просто глупава измама!
Измама всичко е... нали?
Измама! Кажи, че на шега в очите ми вали...
В очите ми вали и устните ми вече не са така засмени...
в очите ми вали... не дъжд, а сълзи солени!!!...

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??