Стоиш пред мен и пак ме лъжеш,
не ти ли стигна, ми кажи?
Какво ти толкова направих аз,
че ме мразиш ти?
Нима бе грях, че те обичах,
че исках само да си с мен?
Нима друга ти обичаш?
Затова ли си толкова студен?
Мълчиш! Защо?
Нали си бил отворен!
Нали за теб е глупост любовта!?!
Кажи ми нещо? Хайде да те видим!
Бъди смел, нали се хвалиш с това...
© Стаси Всички права запазени