13.02.2005 г., 16:08 ч.

Кажи ми 

  Поезия
880 0 1

Не ще тупти вече сърцето,

то разпиляно е на парчета.

Ти тръгна, отнесе и последното,

за мен не остана и трошица.

 

Остави само спомени бездънни,

аз живея вече със сенките.

Времето тече, отлитат дните,

а с тях и моите мечти разбити.

 

Какво е обич? Какво е любовта?

Забравила съм вече да обичам.

Без теб студен и пуст е веч света,

а аз по него безцелно тичам.

 

Любов, след любов, а след нея друга.

Имаше ли я или бе заблуда?

Дали съм обичала и ще мога ли пак?

Кажи ми: Как да обикна друг? Как?


© Нели Бъзева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??