Кажи „Обичам те”
Кажи ми думите: „Обичам те”!
Кажи ги със затворени очи!
Да ме обземе сладката омая
и болката във мен да заличи!
Излезли от устата ти вълшебна,
с мен тез думи правят чудеса –
в миг забравям мъката си земна...
Запленен съм от любов и красота.
Победих аз доста перипетии,
от Бог накрая бях възнаграден
с жена, която вечно да обичам
и която винаги да бъде с мен.
© Валентин Добрев Всички права запазени
Кажи ги със затворени очи! .. "
малко неща могат да се промъкнат до сърцето (поне до моето напоследък), но това го стори успешно! много хубаво!
желая много слънце в усмивката ти