Как искам
Как искам ти да си до мен сега,
да гледам твоите очи красиви,
да слушам топлия ти глас в нощта,
да чувствам твоите ръце игриви.
Как искам да се гушна в твойта гръд,
да те целувам страстно и безумно,
да галя нежно твойта мъжка плът
и да те любя пламенно и бурно.
А ти, безкрайно влюбен в мен,
да ме обичаш и да ме желаеш,
да ме прегръщаш от любов опиянен
и с диви ласки ти да ме омаеш.
© Пуца Всички права запазени