Бомби падат, ужас навсякъде там е,
болници рушат се, мрат деца, жени!
Уж е благословената от Господ земя,
а всеки ден там гибел, скърби, злини!
Сатаната триумфира, хора ридаят,
тревожат се много, живеят в страх,
на който явно не му се вижда краят
и мирът е тежнение на всички тях!
"Не убивай!" е заповедта на Бог,
но касапницата си продължава,
само с желание, разум и диалог
доброто и там ще побеждава!
© Георги Всички права запазени