Как искам да бъда модерна!
В устните с грам хиалурон.
До някой актьор да поседна
на бара с Дом Периньон.
Как искам да съм инфлуенсър.
Да бъда звезда в Инстаграм
И целият свят да е евтин
За моя портфейл голям.
По мен да припадат мъжете
с обувки от лъскав питон
Майбах да ме чака с шофьора,
а аз под ръка със Делон
да ида на скъпа вечеря
със черен хайвер и шампанско
и дните да бъдат Неделя
на плажа с най-скъпия бански.
И принцът да бъде със зъби
от няколко хиляди евро
И сутрин, когато ме буди
да носи и пръстен със него.
Да иска да бъда щастлива
и целият свят да е мой,
Но виж ме с тази мотика
мечтите ми нямат покой.
Картофите вадя, защото
след Ковид умирам от глад,
Прасето квичи и го колят
и няма хайвера мечтан.
Кога ли във моето село
Ще дойде шофьорът с Делон?
Аз вярвам, аз вярвам във него
и вадя картоф, след картоф.
© Деница Гарелова Всички права запазени
Иржи, Деа, ей! Млади сте, по-млади отколкото си мислите ❤️