Ех, мечтая, как мечтая
да докопам едър кокал.
Да го глозгам чак докрая!
В блато да съм, даже мокър...
Даже задници да лижа...
Всеки честен, да прощава!
Аз не давам свойта риза,
само вземам, който дава!
Ех, министър, ех, министър
някога и аз да стана!
Че умът ми не е бистър?!...
На парите, ще пристана!
Евро - фондове - програми,
разни пътища, шосета...
Ел Дорадо за измами,
за изпечени момчета!
Ех, мечтая! Как мечтая!
Министерски пост във Рая!
© Хари Спасов Всички права запазени