19.10.2014 г., 9:55 ч.

Как се пие кафе в понеделник? 

  Поезия
490 0 1

Да се видиме казваш, на кафе или чай?
Да побъбрим, животът бил кратък.
Ала нямаме време и двамата май...
Ще се видим навярно оттатък.
Ще поръчам за двама щом вече съм там.
Ти не бързай да идваш веднага.
Не обичаш горещо. За теб всичко знам.
На мен, да поръчам се пада.
Ще го пием и там с един пепелник,
за боклука ни - общ изповедник.
Ще наваксаме всеки пропуснат миг.
Но... Как се пие кафе в понеделник?

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??