7.09.2009 г., 9:56 ч.

Как се ражда любовта 

  Поезия » Любовна
863 0 2

Никога недей забравя как се ражда любовта…

С поглед плах… и целувка мълчалива.

Как луната снежната постеля ни полагa,

на чувствата ни храм свещен дори издига…

 

Не забравяй поглед как нагарча…

и докосването как гори

И вятърът със нас в синхрон ще поиграе,

за чувствата ни на гората ще шепти…

 

Недей забравя устните във мрака как разпалват...

Горящи двама в буен огън-страст.

И как не за всичко има край и драма…

Как всичко излекува тя – едничка Любовта!

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??