Днес тя ли е най-красивата,
най-прекрасната, единствена за теб?
Изглежда още не знае за нас.
Каза ли й това, което вече каза на мен:
"... заедно до смъртта"? Наистина ли ще умреш,
ако си тръгне, защото аз не умрях.
Когато видях, че те няма, просто
чаках да се върнеш.
Дано плюшеното сърчице, което й подари,
закърви в ръцете й, писмата от теб, изгорят.
Искам да те мрази, точно както сега те мразя аз.
© Стеси Всички права запазени
Прекрасен е!
6!