16.06.2007 г., 0:00 ч.

Както аз, Любими... (ще плачеш) 

  Поезия
500 0 1
Виждам как личат следите
от ноктите ми по твоя гръб,
като възглавницата,
мокра от сълзите ми, щом
те жалих за последен път.
Тя ми каза, че парфюмът ми
попил е в чаршафите на
твоето легло и за мен си
спомняш, когато ми е вече все едно.
Но аз вече никога няма да се върна,
там ще оставя само спомените,
та и с други да се чувстваш сам.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??