24.01.2008 г., 20:46 ч.

Както страдах аз за теб 

  Поезия » Любовна
817 0 0

Както страдах аз за теб

Когато разбереш колко те обичам,

вече любовта ми ще е изстинала към теб.
И не защото няма да те обичам,

а защото ще се обрека на дргуг.

 

Тобава сърцето ти ще страда и душата ще гори.

Ръцете ще копнеят да докоснат моето лице.
Но аз вече няма да съм твоя,

а ти ще страдаш, както аз за теб!

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??