26.03.2009 г., 21:00 ч.

Каквато – такава 

  Поезия » Любовна
591 0 3

 

  Каквато–такава

 

  

   Сладкогорчива съм и тъжновесела.

   Пролетножълта съм, зеленоесенна.

   Ту се усмихвам, ту плача, естествено

   в настроения често безстепенни.

 

   Чиста вода съм и млада трева.

   Слънчев лъч в косата съм на девица.

   Искрен смях на щастлива  жена.

   Нежна ласка съм  в  мъжка десница.

 

   Всъщност май не съм  всичко това.

   Ще преосмисля днес точно себе си.

   Мисля, че искам само - сега 

   да съм Онази, обсебила тебе...

 

 

 

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??