Какво ако безумно те желая?
Какво ако сърцето от любов към теб гори?
Какво ако обичам да мечтая?
Какво ако не спира всичко в мен за тебе да трепти?
Какво ако не се страхувам от провала?
Какво ако не се страхувам да боли?
Нали умея и без теб да бъда цяла?
Нали отново разминавали сме се преди...?
Не ме прекъсвай...
Позволи ми в твоите ръце да се отпусна...
Позволи ми с моята любов да те даря...
Обещавам, че когато пожелаеш, ще те пусна...
Тихо и смирено, всяко тежко чувство
в себе си ще изгоря...
© Свещен Огън Всички права запазени