Какво е любовта?
Една тишина есенна,
един хладен дъжд,
шепот на усмихнато дърво
със розови клони,
облак или жълта пеперуда,
нещастен лебед
или щастлива сърна.
Какво е любовта?
Едно море заблестяло,
вик срещу вятъра.
Свършва и започва отначало,
тя е песен, сърце и душа.
Какво е...?
Солена сълза, телефон,
който след малко ще звънне
и аз онемяла ще се затичам,
в тъжна нощ и весел ден
ще повтарям колко те обичам.
А ти побързай, пътувай към мен!
© ТеОдОрА Всички права запазени
Една тишина есенна,
един хладен дъжд,
шепот на усмихнато дърво
със розови клони,
облак или жълта пеперуда,
нещастен лебед
или щастлива сърна."
Браво!!!
Прекрасно определение на нещо, което няма определение!!!