Любовта е лъжа,
която те кара да летиш.
Лъжа,
която те заблуждава,
кара те да забравиш реалността
и ти позволява да избягаш от проблемите!
Но всичко това е само един миг.
Заблуждаващ миг.
И, след като отмине, разбираш,
че всичко е било лъжа!
Помисли си...
Заслужава ли си да изживееш любовната лъжа
и след това да страдаш?!
© Хриси Цекова Всички права запазени