Какво е Възкресение?
Освободена радост.
Спасение.
Красиво вдигнат мост,
с разгрома на смъртта.
Победа над греха.
Нетление.
Напълно нов живот,
предвкусил вечността.
Необяснимо чудо.
Изцеление,
от робската ни мисъл,
от дните в тъмнина.
Велик Божествен промисъл.
Избавление.
Живот преливащ в светлина.
© Мария Всички права запазени
Съгласна съм с написаното от теб, Метроном. Благодаря.