Тъп въпрос, свързан с пари:
Какво общо има Любовта с парите?! Няма да се влюбвам в касичка, я...
Грешница съм аз била -
ще се пържа в ада през нощта.
Ти подаваш ми ръка -
да ме измъкнеш от жарта?
ЩРАК!
Хм, благодаря ти много за поредната окова -
гривна с диаманти,
отрупана с брилянти!!!
Любов, ти знаеш ли,
аз нямам нужда от пари.
Похарчи цяло състояние,
да придадеш на жеста обаяние.
Положи я на моята ръка.
А аз искам дя я оставя зад гърба -
нека падне в ада,
вместо мен да е на клада.
Отдавна свикнах с играчки лъскави -
виж изумруда на пръста ми!
Забрави ли го вече ти,
преди ден ми го подари.
С насмешка гледам на това,
не ме впечатлявай така.
Остави си ти парите у дома
и ми покажи луната във нощта.
Нека повървим по тревата,
остави си в гаража колата.
Любов, забрави за таз гривна,
да бе набрал цветя от природата дивна.
Как и не разбра,
че нямам нужда от това...
© Савина Димитрова Всички права запазени