Ти любов ли си, какво си,
че тъй силно в сърцето ми пулсираш?
Ти с очи ли ме изпиваш или
с устни пламенни горещи?
Ти живот ли си и искам ли с теб да го живея?
Кажи защо го правиш?
Ти защо ми си? Завинаги в едно да съм със теб, да тлея...
Ти кажи ми - точно ти какво си...
че да имам сили аз да те опиша?
Кажи любов ли си, какво си,
че до край със тебе да издишам?!!
© Фатиме Тибер Всички права запазени