30.08.2013 г., 22:13 ч.

Какво си ТИ? 

  Поезия » Любовна
809 0 1

 

ТИ си Островът на мойте мисли,

Пристанът на моята душа,

Ангелът ми даващ сили

с Любов да мога да летя.

 

На този Остров често бягам,

На този пристан котва често хвърлям аз,

И този ангел благославям

Прераждайки се в Любовта си аз.

 

Какво си ТИ се питам често

Дали е Островът, на който аз съм сам

Или е пристанът, където

Покой и страст намирам там.

 

Дали си Ангелът вълшебен,

Даряващ ме със Нов живот

Или си просто моя мил Спасител,

Питаещ ме със нежност и любов

 

Не зная всъщност ТИ какво си,

Душата ми желае тоз приют,

Във който днес съдбата отреди ми

Намирайки и Щастие, и тих Уют.

 

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??