Каквото да ти кажа дръзка, плаха,
продавам просто шарени лъжи.
Купи ги, моля, за да вдигна стряха,
за любовта... дано да издържи.
Тя, истината винаги е гола
и като мене щура, и с рога.
За първи път (и сетен) ти се моля,
сама не се познавам... До сега,
все болката посрещах луда, силна,
душата ми за нея бе фетиш...
И седемте небета щом се килнат,
остава само да ги измълчиш...
© Надежда Ангелова Всички права запазени