Какъв е смисълът да пишеш за някого,
когато той не оценява това?!
Какъв е смисълът да му казваш: "Обичам те",
когато и той не те кара да се чувстваш така?!
Всичко е преходно - приеми го вече,
преди отново да страдаш по твоя вина,
преди да дадеш някому сърцето си
и отново да повярваш в любовта.
Недей мечта за белия кон,
яхнат от принца от далечна страна!
Недей се влюбва във всеки жест
и всяка мъничка доброта!
Недей вярва, че има съдба,
която свързва две изгубени души!
Просто живей - тук и сега,
преди и това, което имаш, да се изпари!
© Александра Василева Всички права запазени