Може и да ти звучи нахално,
във реалността ни прозаична,
аз не мога все да съм нормална
и да се държа докрай прилично.
Дяволите в моето съзнание
поведението ми обръщат.
И забравям своете призвание,
да въртя дете, съпруг и къща.
Cкривам се от вечния контрол,
плюя аз на догми, правила,
вместо захар, сипвам в чая сол
и живея просто за мига.
Но за твоя радост, моя жал,
аз не вдигам цяла революция
Че мъжът направен е от кал,
а жената - плод на еволюция.
© Таня Гулериа Всички права запазени