В нощта на шепнещи устни
усетих копнежност незрима.
През други сезони пропуснати,
любов разцъфтяла през зимата.
В календара на нашето сбъдване
не присъстват годишни сезони,
само нощ безкрайна, без съмване -
лунен стон от устни изронен.
© Валка Всички права запазени